leader muziek voor "Witteman Ontdekt"


25 nights and days - My Blue Van


Eerste single van de nieuwe plaat

JZHMH 2015


Leader muziek voor BNN

Monomyth


1e track van de in september te verschijnen plaat

Koen Zinnemers


Tijdens een opname overleg met de mannen van Counter Jib ontmoete ik Koen. Koen werkte in het cafe waar wij gezellig een biertje aan het drinken waren en Koen maakt ook muziek "vertelde ze me"… Toen ik vervolgens de opname hoorde van een concert dat ie onlangs had gegeven kon ik alleen maar hopen dat Koen een keer bij me zou komen opnemen. En zo geschiedde. Ik heb er echt van genoten!

Counter Jib - Golden Sofa 1e single van de nieuwe plaat!


Pelvic Fins


Soundtrack van de documentaire 'Paul' gemaakt voor Spuiten & Slikken (Omroep BNN, 2014). Tim Hofman volgde samen met camerman Emiel Strzeszewski de 29-jarige Paul bij zijn achtste poging tot afkicken.

My Blue Van Live@BITM


My Blue Van Live@BITM


Never Good Enough


Van de E.P. Secret Showroom

Counter Jib


En weer een sneak preview

Video clip Bumpy Road


Na een te gekke opname periode in het begin van 2013 en de release van hun album As Colours Change heeft de band weer een nieuw wapenfeit. Namelijk hun fantastische sfeervolle clipje bij het nummer Bumpy Road
My Blue Van

Symmetrical Suprise music by Jordi Langelaan


Symmetrical Surprise

Adrian mc Phee


Ook met Adrian mc Phee "een in Nederland woonachtige Australische multi-instrumentalist", gaat het super. We hebben in ongeveer een dag het nummer I can't Give You Up opgenomen en gemixed. Vervolgens een paar dagen later in samenwerking met Tom Rietveld en Marijn Willigenburg een clip opgenomen en hebben nu al bijna 40.000 views op YouTube.


Hier een track van de in 2012 opgenomen demo. Met de instrumentale versie van dit nummer zijn de mannen van TWS op zoek gegaan naar een zanger. En het resultaat...... Beluister het zelf, Finally We Decide met de nieuwe zanger Patrick Pelka.

Troy Torino gratis downloaden op www.troytorino.com


Troy Torino - Sneak preview


De vocaltracks van de nieuwe plaat worden opgenomen in BITM studio. Zelden zoveel lagen zang opgenomen, het gaat heel gaaf worden!!!

Let Your Hair Down - The Raef
heel erg sfeervol plaatje met maar liefst 17 tracks, foto's (van Tim van der Mos, Tom Rietveld en Marijn Willigenburg), videoclips (gemaakt door Tom Rietveld en Marijn Willigenburg en Erwin van Lokeren) en leuke filmpjes. Bestel het album op een USB stick via www.theraef.com.

Recover - Man Made Ivory


Heel gaaf om je eigen studio met je eigen band op alle mogelijke fronten uit te testen. Het heeft even geduurd maar we zijn dik tevreden met het eindresultaat. Met dank aan Paul Bukkens (Racoon), Femke Krone (Jan Smit, Ivo Niehe, Remo percussion) en Pier Borkent (Bazooka's, mr Review, Trouble no More), Job Groot (Willie en de Billies, Trouble no More) en Peter Keijsers (Bazooka's, Trouble no More) Support Man Made Ivory door de plaat te downloaden via Itunes! www.manmadeivory.com

Satisfaction Guaranteed - Trouble No More


Lekkere Rhythm and Blues uit Utrecht.
Trouble No More

In Jouw Armen - Willie en de Billies


Het was echt lachen, gieren, brullen. Hele Foute nummers met soms hilarische teksten maar wel goed uitgevoerd.
Willie en de Billies

Hard van Binnen - Benjamin Elshout


Dit was echt een heel leuk project om te doen, vooral omdat het een keer iets heel anders was dan wat ik normaal doe. Benjamin kwam binnen om te masteren maar we hebben vervolgens de hele plaat opnieuw onder de loep genomen. Er was nog zo veel uit te halen dacht ik. We hebben alles opnieuw opgenomen, echte piano, sax, gitaar, backing vocalen en hier en daar drums toegevoegd. Vervolgens gemixed en gemasterd en na een half jaar klussen was de plaat klaar.
Benjamin Elshout

Matchcare E-portfolio


Voor Matchcare heb ik onder het promotiefilmpje voor hun "E-portfolio" een stukje muziek gemaakt en soundesign gedaan.

ING sprinter app en academy


Ook voor voice overs en sounddesign ben je bij BITM studio aan het juiste adres. Voor het ING Sprinter Diploma gaf ik de professor een stem en Barbara Tiggelaar sprak de instructies in voor de sprinter app.
ING sprinter app en academy

Opnames uit de oude doos.


Hier een selectie van opnames gemaakt in de oude studio. Een aantal is zelfs nog in het geheel of deels opgenomen met de Fostex 1 inch taperecorder (Racoon, Little Sweet Lilly en Paper Moon). Enjoy! Voor de plaat Another day heeft Barn in the Meadow ook een gouden en platina plaat gekregen (daar kun je natuurlijk geen mooie spulletjes voor kopen maar het staat wel heel erg mooi aan de muur).